Sneppejagt med Hunting Stef

0

Se Sneppejagt med Hunting Stef her:

Hunting Stef har været en tur på jagt med sin far:

Min far og jeg kommer sjældent på jagt sammen mere, hvis ikke det er gåsejagt vi skal på.

Men i dag fik vi endelig tid til at tage et lille smut ud i naturen med 2 kameraér og et hagl gevær og så selvfølgelig min jagthund Jack.

– Jeg skød først en gråkrage, som vi desværre skulle have Jack til at finde, da den ikke var perfekt skudt, men sådan kan det jo gå. Da vi havde afsluttet det gik vi en lille tur omkring efter skovsneppen. Den første vi får op, rammer jeg ikke , jeg er lige bag på den, men som I kan se på filmen, er min gro pro slået ned i kasketten, og min far er omme bag en lille busk, så vi får det desværre ikke med på film.

Vi beslutter os for at tage min hund Jack med og det skal vise sig at være en kæmpe succes, for der går ikke lang tid før han får en sneppe på vingerne og jeg får skudt den. Perfekt situation !! Jagt på skovsnepper er bare super fedt !!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *