OM JAGTKANALEN

Jagtkanalen giver dig det ultimative netværk af jagt-, skyde-, vildt- og outdoor relaterede film og videoer.

Vores mål er at dele de film og historier, der vil inspirere og engagere dig aller mest til at komme ud på jagt og oplevelser i naturen.

Inspirationen og det unikke indhold samler vi fra et stort netværk af dygtige og visionære jægere, naturfolk og filmskabere fra især Danmark, men også fra udlandet.

Vores målsætning er at inspirere, uddanne og engagere en ny generation af jægere og outdoorfolk.

Tak fordi du bruger tid sammen med os og bidrager til gode oplevelser i naturen.

Vi håber, du vil blive inspireret og dele dine egne jagtvideoer og jagtfilm med os.

Skriv på hej@jagtkanalen.dk

Alle film linker tilbage til den originale film på YouTube, så al trafikken og visninger går til udgiveren.

Bag om Jagtkanalen.dk

Jagtkanalen drives af Anders K. Stenild, som lige siden han var helt lille har haft en stor interesse for jagt, skydning, fiskeri og natur.

I 2019 blev Anders desværre ramt meningitis og lå 5 uger på intensiv, de 3 uger i koma. Da han vågnede igen var han lam i hele den ene side af kroppen, hans tale, skrift og sprog var væk og lige siden har han været igennem et langt genoptræningsforløb.

Anders’ hverdag på mange områder forandret og begrænset for altid, men interessen og lysten til natur og jagt og ikke mindst det gode humør er heldigvis bibeholdt.

Her på siden finder du mange af de jagtfilm og YouTube kanaler, som Anders har fulgt og set allermest i løbet sit sygdomsforløb og de jagtoplevelser, som han selv drømmer om at opleve, når han engang får jagttegn.

Jagtkanalen /co Initiate

Rosenvangs Allé 250

8270 Højbjerg

CVR: 20 82 65 09